Održan sastanak projektnih partnera CEKOM 3LJ

19.06.2023.
Održan sastanak projektnih partnera CEKOM 3LJ

U konferencijskoj dvorani Poslovno uslužnog centra 3LJ, Gospodarska zona Čaporice, 16. lipnja održan je sastanak projektnih partnera CEKOM 3LJ.

Uz predstavnike Ustanove CEKOM 3LJ i razvojne agencije JU RERA S.D. sastanku su prisustvovali znanstvenici sa Instituta za jadranske kulture i melioraciju krša iz Splita, Instituta Ruđer Bošković i Veterinarskog fakulteta iz Zagreba, Prehrambeno-tehnološkog fakulteta iz Osijeka te Odjela prehrambene tehnologije Veleučilišta u Karlovcu, kao i predstavnici partnerskih tvrtki Puđa d.o.o. i Pharmagal d.o.o..

Održan sastanak projektnih partnera CEKOM 3LJ

Sastanku je nazočio i triljski gradonačelnik, gdin. Ivan Bugarin te još jednom istaknuo važnost projekta za Grad Trilj i svoju punu podršku provedbi projekta.

Nakon uvodne riječi v.d. ravnatelja Ivana Šušnjare dan je kratak osvrt na financijski izvještaj Projekta. Predstavnik JU RERA S.D. Mate Paštar iznio je do sada ostvarene rezultate provedenih javnih nabava i hodogram za preostalo razdoblje provedbe projekta u skladu s planiranim aktivnostima te radom svih partnera ka zajedničkom cilju.

Održan sastanak projektnih partnera CEKOM 3LJ

Projektni partneri iznijeli su do sada provedene aktivnosti, predstavili znanstvene radove objavljene u sklopu projekta kao i planove za daljnje korake i izazove u provedbi projekta.

Zajedno do fondova EU
Europski Strukturni i Investicijski Fondovi
Operativni program Konkurentnost i kohezija
JU RERA S.D. za koordinaciju i razvoj SDŽ
Splitsko-dalmatinska županija
Grad Trilj